Trasee posibile

Trasee de ski de tură
1 / 3

Ski de tura

Experiența de noapte

De unde în urmă cu zece ani era o aventură, o experiență exotică, urcatul „pe foci”, la frontală, în Postăvaru, a devenit în prezent mai mult decât un trend, este ceva firesc și bine integrat în conștiința locală. Este jogging-ul de seară al multor localnici, „sala” de după job, recreerea de la finalul zilei, este spiritul comunității tot mai numeroase a schiorilor de tură.

Un ingredient important al unei vacanțe în Brașov pe timpul iernii ar fi cu siguranță o urcare nocturnă sus în masiv, pentru un ceai și un salam de biscuiți la cabană, sau chiar o poză sus la vârf. O urcare în Postăvaru, pe schiuri.

Pentru asta, nu ai nevoie decât să-ți dorești. Noi avem echipament complet, avem ghizi, avem experiența cunoașterii fiecărui centimetru pătrat al muntelui, avem diponibilitate și glumele cele mai potrivite atunci când ți se pare că se aud sunete din pădure. Postăvaru a ajuns să respire împreună cu schiorii de tură și nimic nu mai poate să pară un obstacol. Iar înapoi, la vale, dăm pieile de focă jos si repetăm ce am invățat peste zi. Apoi urcăm iar, dacă nu a fost de ajuns.

De asemenea, nici răsăritul văzut de pe vârf nu e de ratat. Putem pleca devreme, cand deja nu mai e nevoie de lumina frontalei, și ajungem sus înaintea soarelui. Iar asta este de departe o experiență spectaculoasă, dintre cele mai memorabile.

Rezerva echipament Tarife inchirieri

Plimbari offpiste

Rachete

Nu e nimic știintifico-fantastic. Rachetele de zăpadă sunt pentru cine își dorește să ia totul la pas, fără schiuri. Sunt pentru cine vrea să exploreze trasee cu strat de zăpadă mare sau imprevizibil, în care să nu se afunde.

Traseele le cunoaștem sau le facem noi, programul la fel, rachete avem, munți avem. Putem explora Postăvaru, dar la fel de bine putem alege Ciucașul, Piatra Craiului sau Bucegi. Condiția fizică este necesară, dar se mai și câștigă, din mers.

Rezerva echipament Tarife inchirieri

Plimbari offpiste

Cu sania

O vacanță pe timpul iernii în Poiana Brașov, la hotel Alpin, poate însemna distracție la săniuș. Fie pe panta de lângă hotel - unde cei mici sunt în siguranță și îi puteți supraveghea îndeaproape, fie pe pârtia dedicată săniilor, fie într-un tur mai mare, alături de noi.

Oferim spre închiriere sănii ușoare, solide și ascultătoare. Puteți, de asemenea, să veniți cu noi într-o coborâre ceva mai aventuroasă pe Drumul Vechi al Poienii, un drum cu profil forestier, care străbate pădurea până la Pietrele lui Solomon. Un traseu protejat de parapete, cu viraje provocatoare, pante medii, foarte popular pentru amatorii de sanie ceva mai îndrăzneți. Putem pleca pe înserat, ajutați de lumina lanternelor frontale, albul zăpezii și lumina lunii, iar la finalul coborârii ne va aștepta microbuzul care ne va aduce înapoi la hotel, îmbujorați și cu adrenalina în doză maximă.

Contactează-ne